Φυσικό Σύστημα Απολύμανσης: Μαγνήσιο & Ακτίνες UV

Το πρωτοποριακό σύστημα που χρησιμοποιείται για την απολύμανση του νερού της πισίνας βασίζεται σε ακτίνες UV και μαγνήσιο. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία κολύμβησης σε καθαρό νερό και παράλληλα να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητές του μαγνησίου, χωρίς να υπάρχουν χημικά και κατάλοιπα χλωρίου που βλάπτουν τον οργανισμό.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι μικροβιοκτόνες ακτίνες UV μεταβάλλουν ή διαταράσσουν το DNA ή το RNA συγκεκριμένων οργανισμών όπως είναι τα άλγη, τα βακτήρια και οι ιοί. Η πολλή συγκεντρωμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια καταστρέφει επίσης την οργανική ύλη, εξαλείφοντας υπό προϋποθέσεις τον σχηματισμό επικίνδυνων παραπροϊόντων χλωρίου. Έτσι, η απολύμανση με ακτίνες UV  είναι 100% ασφαλής, έχει άμεσα αποτελέσματα και είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον.

Παράλληλα, το σύστημα ηλεκτρόλυσης μαγνησίου EVO MAGNESIUM της εταιρείας BSV είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα απολύμανσης που διατηρεί το νερό καθαρό και πλήρως απαλλαγμένο από βακτήρια και μικροοργανισμούς . Επιπλέον, μετατρέπει το νερό της πισίνας σε μεταλλικό, προσφέροντας τη μοναδική αίσθηση κολύμβησης σε νερό απόλυτα απαλό και δίνοντας στον οργανισμό όλα τα οφέλη του μαγνησίου. Άλλωστε, πρόκειται για ένα στοιχείο της φύσης που βρίσκεται στο θαλασσινό νερό, σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες: ανακουφίζει από σωματικούς πόνους και ενοχλήσεις στις αρθρώσεις, ενώ συμβάλλει θετικά σε μυϊκά και δερματικά προβλήματα. Με το σύστημα που χρησιμοποιείται στην πισίνα μας, μέσω της μεταφοράς φυσικών μετάλλων μαγνησίου, τα άλατα μαγνησίου αφομοιώνονται ευκολότερα από το σώμα και αυτό συντελεί στην ξεκούραση του νευρικού συστήματος και χαρίζει ευεξία.

Αυτές οι φυσικές διαδικασίες απολύμανσης είναι απόλυτα αποτελεσματικές και αφήνουν την πισίνα καθαρή και διαυγή, χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα χημικά ή χλώριο που επιβαρύνει το δέρμα, τα μάτια ή αποχρωματίζει τα μαλλιά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο νερό είναι φιλικό και προς το περιβάλλον, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένο από την πλύση του φίλτρου για το πότισμα του κήπου.
 

Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε ξέγνοιαστοι το κολύμπι στην πισίνα με νερό που όχι μόνο δεν βλάπτει, αλλά συμβάλλει και  στη βελτίωση της υγείας σας.