ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΤΕΡΑ - ΠΑΙΔΙ

Χώρος - Εγκαταστάσεις

Η παροχή υπηρεσιών σε παιδιά και γονείς απαιτεί άψογη κατασκευή σε θέματα λειτουργικότητας, ασφάλειας και υγιεινής.

Ο χώρος δημιουργήθηκε υπό την επίβλεψη ειδικών με υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η πισίνα υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές για άσκηση στο νερό: η στάθμη του νερού είναι η κατάλληλη χαμηλή, η θερμοκρασία του νερού είναι η ιδανική και παραμένει σταθερή μέσω ειδικού συστήματος, τα δάπεδα της πισίνας και των γύρω χώρων είναι αντιολισθητικά. Η απολύμανση γίνεται με σύγχρονο τρόπο, ώστε να αποφευχθεί το χλώριο και τα παράγωγά του, και το μαγνήσιο που περιέχει, εκτός του ότι την απολυμαίνει, έχει και ιαματική δράση για το δέρμα και όλο τον οργανισμό. Οι μετρήσεις καταλληλότητας του νερού γίνονται πιο τακτικά από τον ενδεδειγμένο χρόνο και όλοι έχουν πρόσβαση στα αποτελέσματα. Το σύστημα της πισίνας υποστηρίζεται τεχνικά από σύγχρονα μηχανήματα που εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία (θερμοκρασία κ.λ.π) ακόμη και σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος. Επίσης, έχει γίνει μια ειδική κατασκευή με εφέ που κάνει την εκμάθηση στην πισίνα πιο ευχάριστη και αποκλείει την οπτική πρόσβαση από όσους περνούν έξω από το κτίριο.

Οι ντουζιέρες, οι τουαλέτες και οι αλλαξιέρες για τα βρέφη είναι ατομικές και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους συμμετέχοντες στις δραστηριότητες. Στα πλαίσια της εξελιγμένης αισθητικής και υγιεινής, τοποθετήθηκαν διακόπτες, χερούλια, ακόμη και κάδοι σκουπιδιών που λειτουργούν με αισθητήρα κίνησης, χωρίς να χρειάζεται άγγιγμα. Οι γονείς, εκτός από το δώρο που παίρνουν στην έναρξη προγράμματος, μπορούν να αγοράσουν στο κέντρο μας και τον υπόλοιπο εξοπλισμό γυμναστικής και πισίνας. Επίσης, για μια πιο ευχάριστη παραμονή, υπάρχουν πάντα ροφήματα και καφές.

Ο χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων έχει τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επειδή οι συμμετέχοντες εξασκούνται πρακτικά, είναι διαθέσιμα και όσα χρειάζονται γι' αυτό, όπως για παράδειγμα ομοιώματα μωρών για το βρεφικό μασάζ. Εκτός της βασικής αίθουσας, ένας επιπλέον χώρος είναι διαθέσιμος για τα σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις.

Προκειμένου να καλυφθούν ακόμη και τα πιο ακραία ενδεχόμενα, στο χώρο υπάρχουν οι γιατροί και τα κατάλληλα ιατροφαρμακευτικά μέσα (αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής, σωστικά μέσα, μηχανισμός παροχής οξυγόνου ambu κλπ). Τέλος, όλο το προσωπικό έχει πιστοποιημένες γνώσεις στις πρώτες βοήθειες από την RescueTraining International.

Βίντεο Εγκαταστάσεων

Φωτογραφίες Εγκαταστάσεων