ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Μπαγουρδή Μαριάννα - Εκπαιδεύτρια «Βρεφική Κολύμβηση και στη «Γυμναστική Εγκύων στο νερό»

Μπαγουρδη Μαριαννα | Εκπαιδευτρια «Βρεφικης Κολυμβησης και «Γυμναστικης Εγκυων στο νερο»

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα: “Ειδική Φυσική Αγωγή”. Στα πλαίσια της ειδικότητας έκανε την πρακτική άσκηση σε Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Γυμνάσιο. Έχει πολύ καλή γνώση Αγγλικών και χρήσης Η/Υ.

Είναι κάτοχος:

-Διπλώματος «Ναυαγοσωστικής πισίνας και παραλίας» από την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστών.

-Διπλώματος «Προπονητικής στο άθλημα της κολύμβησης» εγκεκριμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

-Πιστοποίησης Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών σε βρέφη και παιδιά (Pediatric First Aid from Rescue Training International).

-Πιστοποίησης «Βρεφικής και Νηπιακής Κολύμβησης» από τη Βρετανική κολυμβητική ακαδημία ‘Swimming Teacher’s Association (STA)’.

Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια για υδρογυμναστική εγκύων από τον Σύνδεσμο AHF (Aquatic Health & Fitness Professional Association) και για θεραπευτική κολύμβηση σε άτομα με αναπηρίες από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το 2015 δημιούργησε στην Κυπαρισσία τμήματα Παιδαγωγικής Δημιουργικής Γυμναστικής και Μουσικοκινητικής-Ψυχοκινητικής για παιδιά ηλικίας 2 ως 8 ετών. Δούλεψε σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού στον τομέα εκγύμνασης παιδιών, ενηλίκων, υπερήλικων και ΑμεΑ. Από το 2018 εργάζεται στον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας ως γυμνάστρια παιδιών και ως προπονήτρια κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων.

Από το 2018 είναι η εκπαιδεύτρια στη Βρεφική Κολύμβηση και την Υδρογυμναστική Εγκύων στο Πρότυπο Κέντρο 'Μητέρα – Παιδί'.